Välkomna till Sandö IBK -06/07

Träningsinformation P06/07
2021-02-23 20:58
Hej allesamman,
här kommer lite information om hur tankarna går kring våra innebandyträningar denna termin.
Som det ser ut nu så är läget väldigt osäkert och vi får avvakta hur innebandyförbundet och klubben ställer sig till träningsaktiviteter inomhus. Av erfarenhet finns stor risk för att man kommer att ändra sig och återinföra hårdare restriktioner.
Samtidigt gör jag min personliga bedömning att resande i samband med sportlovsaktiviter i kombination med tidigare lättnader när det gäller skolgång och träningsaktiviter gör, att det är sannolikt att smittspridningen kommer att öka. Tillsammans med de nya virusvarianterna och tydliga bevis för att smittspridningen även sker på högstadieskolor ser jag inte att vi kan börja träna än.
Med det sagt så uppmuntrar jag alla spelare och vårdnadshavare att ge sig ut i spåren nu när isen och snön är borta och regelbundet motionera minst 2 ggr i veckan 1 timme åt gången.
Om jag ser att det är läge att börja träna i grupp igen så kommer detta ske antingen utomhus som tidigare eller inomhus om det känns tryggt. Kallelse kommer i så fall.
Ta hand om Er och hoppas vi ses snart!
Peter Sobis

Lättare träning i Palta idag!
2020-10-20 17:57
Vi kör som vanligt i Palta idag.
Ses vid rinken,
Mvh,
Träning på egen hand nu på fredag och söndag!
2020-10-15 13:01
Hej,
pga konfaläger så ställer vi in helgens träningar fre 16/10 och sön 18/10. Ta gärna med kompisarna eller familjen på en joggingtur eller hitta på något annat kul som innefattar fysisk aktivitet (långpromenad går alldeles utmärkt).

Vi ses i Paltaslingan på tisdag!

Paltaslingan idag
2020-10-13 16:45
Kör favoritkoncept i repris i Palta slingan idag, träffas vid rinken!
Vi ses,
/Peter
Träning i Palta idag!
2020-10-06 17:58
Idag kör vi i palta slingan, samling vid hockeyrinken mitt i palta slingen.
Ursäkta sen avisering, detta var ett sista minuten beslut av killarna.
/Peter
Sandö IBK, 08/08 22:12
Sandö IBK, 09/05 07:05
Sandö IBK, 15/04 20:39

Vill du bli medlem i SANDÖ IBK? Klicka här.