VÄLKOMNA TILL SANDÖ IBK

Sandö IBK´s kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap, ligger till grund för vår verksamhetsidé, att erbjuda barn, ungdomar och vuxna, i första hand i närområdet, en attraktiv, sportslig, utmanande, utvecklande och social verksamhet - inom sporten innebandy.

Vi är idag runt 350 aktiva medlemmar fördelat på 17 lag. Vår verksamhet bedrivs till största delen i Vallda Idrottshall väster om Kungsbacka.

Välkomna till oss!

Ingen mer träning i hallen denna säsongen!
2020-04-02 15:20

God förmiddag

Enligt Folkhälsomyndighetens rekommendation
så avslutar vi med omedelbar verkan all träning som bedrivs inne i hallen.

Vi rekommenderar att gå över i´lågsäsongsträning´,
den blir lite längre än en vanlig säsong i år,
men den träningen kan också bli riktigt rolig och innehållsrik.

Tänk på att många av våra barn och ungdomar behöver och vill rör på sig,
så försök tillsammans att hålla igång,
kanske kan ni träna tillsammans med ett annat lag om det blir få deltagare.

För er som väljer/redan valt att avsluta säsongen, håll kontakten med laget under uppehållet,
träffas gärna och hitta på något enligt allmänna rekommendationer
för att bygga lagkänsla även utanför innebandyplan och för att komma igång lättare till hösten.

Önskar er alla en frisk och härlig påsk!

Styrelsen // Linnéa Cornelius

2020-03-19 16:45
Innebandy produkter till vrakpriser....upp till 70% rabatt, start imorgon

Titta in på KH:s hemsida eller besök butiken

Säsongen avslutas med omedelbar verkan !
2020-03-13 10:30

Med anledning av rådande läge kring Coronaviruset har Hallands Innebandyförbund idag tagit beslut att avsluta säsongen 2019/2020 med omedelbar verkan, dvs från och med fredagen den 13 mars 2020.

Beslutet innebär att vi utökar nedstängningen av innebandy-verksamheten i distriktet. Vi står trygga i beslutet och känner att det är vårt sätt att bidraga till samhällsnyttan på bästa sätt. Beslutet följer de rekommendationer som kommer från Svenska Innebandyförbundet.

Nedan följer detaljerad information kring de delar som berörs.

Blå och grön nivå

Som vi tidigare meddelat stängs SAMTLIGA SAMMANDRAG på blå och grön nivå i distriktet för resterande delen av den här säsongen.

Röd nivå
Nytt beslut att avsluta seriespelet/slutspel med omedelbar verkan och fastställa serierna per dagens datum.

Seniornivå

Nytt beslut att avsluta seriespelet med omedelbar verkan och fastställa serierna per dagens datum.
Herrarnas slutspel kommer att genomföras enligt plan och vi rekommenderar att det sker med tomma läkare.

Motionsslutspelet
Nytt beslut innebär att slutspelet för motionsinnebandyn ställs in.

Förbundsserier, kval och slutspel
Via länken nedan finner ni SIBF:s rekommendationer och riktlinjer kring Svensk Innebandy, inklusive vad som gäller för förbundsserierna och Juniorallsvenskan (JAS).

Utbildning
Planerade utbildningstillfällen under våren ställs in och genomförs till hösten. Anmälda deltagare stryks och får anmäla sig igen när höstens utbildningsdagar publiceras.

Distriktslag och spelarutveckling
Planerad spelarutveckling den 7 april 2020 ställs in.

Planerad distriktslagsuttagning den 19 april 2020 ställs in och vi återkommer med nya datum för uttagningar när vi ser hur rådande läge utvecklas.

Övrig mötesverksamhet och kansliets öppettider
Samtlig mötesverksamhet inom närliggande tid kommer att genomföras med hjälp av skype, teamsmöte eller telefonmöte.

Planerad ordförandekonferens den 21 april 2020 återkommer vi med besked kring när det närmar sig.
Kansliet kommer från och med idag, den 13 mars 2020, att hålla stängt för besök.

Frågor
Vid frågor kring verksamheten så kontakta oss på 0340-192 55 eller maila till halland@innebandy.se.

Vi hoppas på fortsatt stöd i vårt utökade beslut - innebandyn är i detta sammanhang bara en ”lek", samhället i stort och den enskilda individens hälsa är högsta prioritet.

Vi vill även passa på att tacka våra föreningar för ett gott samarbete och bra kommunikation kring hanteringen av rådande situation!

Vi tar nya tag och kommer tillbaka mer laddade än någonsin 2020/2021!

DELA GÄRNA INLÄGGET SÅ ALLA NÅS AV INFORMATIONEN!

Sandöspelare till Distriktslags SM med Hallandslaget 2020
2020-01-02 10:31