Välkomna!
Tjejer födda 2011/2012 välkomnar alla gamla och nya spelare till Vallda idrottshall.

Säsongen 2022/2023 börjar den 1a september men vi smyger igång med lite träning redan den 18/8 för att börja känna lite på boll och klubba igen. Augusti träningarna blir lite mer lättsamma och ett sätt att hitta tillbaka till laget efter ett välförtjänt sommarlov.

Träningstid: Torsdagar 17.00-18.15 och Lördagar 11.30-12.45

Har du några frågor, hör av dig till Eric på eric.thelander@sandoibk.com.

Vilken innebandylördag!
2022-03-20 09:38

Efter ett mycket välspelat sammandrag i Pressehallen där vi verkligen visade att vi ville ha och äga boll var det dags att få uppleva innebandy på elitnivå. Vi åkte till Varberg för att se just Warberg spela mot Jönköping. För många var det första gången de såg vuxna spela innebandy, snabbheten tacklingarna och de blixtsnabba skotten gjorde intryck på tjejerna. Att vi sedan fick en stund med det vinnande Warberg för autografskrivning var som pricken över it denna soliga och vårjumma lördag. Tjejerna gjorde sådant intryck med sitt påhejande att de blev omnämnda av speakern flera gånger som "Sandö klacken".

Till hösten gör vi detta på nytt, det var vi alla överens om.

Stort tack för den gågna säsongen!
2021-04-24 21:43

Vi lämnar nu en säsong baom oss som varit annorlunda gentemot tidigare år. Vi hann med ett sammandrag i början av hösten innan pandemin slog till på nytt och förbundet lade allt matchspel i malpåse. Under en period stängdes hallarna ner vilket gjort att vi flyttade ut i friska luften med löpträningar i paltaskolgen och untomhus-innebandy på furlidskolan (smaka på det ordet). Efter årsskiftet gick vi över till en större plan och 5 spelare + målvakt i varje lag, det blev innebandy på riktigt. Trots rådande pandemi med alla dess utmaningar har våra fantastiska tjejer utvecklats något enormt, och vi hoppas att hösten kommer bli lite mera som vanligt så att vi kan få börja spela match och öva på detta tillsammans med alla andra föreningar.

Ha nu ett fantastiskt sommaruppehåll så ses vi i höst.

/Ledarna

Vill du bli medlem i SANDÖ IBK? Klicka här.