Välkommen!

Nu startar vi upp innebandyskolan för tjejer födda 2013 och 2014! Vi tränar, leker och spelar innebandy tillsammans i Vallda Idrottshall.

Träningstid: Lördagar 8:45-10:00

Första träningstillfället är 26 september 2020.

Varmt välkomna!

Har du några frågor om innebandyskolan, hör av dig till Anders (anders.sundholm@sandoibk.com) eller Emma (emma.sarner@sandoibk.com)

Äntligen får vi spela innebandy igen!
2021-01-28 20:49
Då kommunen beslutade att öppna upp hallarna för idrottsaktiviteter igen så tar vi klivet in i värmen på nytt. På lördag börjar vi träna innebandy med tjejerna som vanligt. Superkul!

Skickar med lite råd och föreskrifter som gäller vid inomhusträning.

Omklädningsrummen kommer inte öppnas.
Hämtning och lämning sker utanför hallens entré.

Folkhälsomyndighetens råd:

• Hålla avstånd till varandra
  • Stanna hemma om man känner sig sjuk
  • Inte dela utrustning med varandra. Detta kan t.ex. gälla vattenflaskor, munskydd m.m. som kan överföra saliv.
  • Undvika gemensamma omklädningsrum
  • Resa till och från aktiviteten individuellt
Hör av er om ni har några som helst frågor.

Vi ses i hallen!

/Ledarna
Sporthallarna stängda pga pandemin
2020-12-19 11:09
Kungsbacka kommun har stängt alla sporthallar pga pandemin och vi vet därför inte när vi kan starta upp träningarna igen efter nyår.
Vi uppdaterar här samt mail till alla anmälda när vi startar upp igen!
Sandö IBK, 15/04 20:39
Sandö IBK, 19/03 16:45