P14

Vi är ett gott gäng killar födda 2014 som tränar och spelar innebandy tillsammans på söndagar i Vallda Idrottshall. Vi hälsar nya och gamla spelare varmt välkomna till oss!

Träningstider:

Söndagar 12.30-13.30

Plats: Vallda Idrottshall

Vill du vara med? Välkommen!

Nya spelare får testa 4 ggr om innebandy är något för dem, innan de betalar medlems- och träningsavgift.

Vi ses!

Hjälptränare behövs på dagens träning
2021-09-05 09:43

Hej Allihop. Idag börjar den nya säsongen kl 12:30. Förra året var ett par tränare ifrån P-15 truppen som fortsätter med innebandyskolan. Därför blir vi lite sårbara när en tränare inte kan såhär i början. Idag behöver vi hjälpa av 2-3 personer som kan tänka sig hjälpa till. Det är inget avancerat. Vi söker också ett par permanenta ledare som kan vara med. I denna ålder är det mest skoj och leka mycket med klubba och boll och då truppen är så stor, vilket vi uppskattar, behöver vi fler ledare. Oavsett om du bara kan vara med vid enstaka tillfällen eller mer permanent uppskattas all hjälp vi kan få.

Väl mött

ledarna P-14

Forza Sandö P-14

På söndag den 5/9 12:30 börjar vi!!
2021-08-30 08:08

Hej allihop.

Nu äntligen drar vi igång med första träningen nu på söndag kl 12:30-13:30 som kommer vara vår träningstid hela säsongen.

Till varje träning tar vi med oss: klubba, skor, glasögon, t-shirt, shorts och vattenflaska

Ska bli grymt kul och dra igång igen i höst med ett underbart gäng med grabbar och engagerade föräldrar och tränare.

Har ni funderingar, skicka ett sms eller ring till 0727-213415.

Forza Sandö IBK P-14

Ny säsong närmar sig
2021-08-08 19:27

Hej allihop. Nu börjar semestern/ledigheten ta slut och hösten närmar sig.

Från i höst blir vi precis som i fotbollen ett P-14 lag. Vi hoppas att vi under hösten/vintern kan få spela lite matcher. Precis som förra året får vi förhålla oss till pandemin och göra det bästa av situationen med förhoppning att det lättar så småningom.

Under september månad kommer vi att träna på söndagar kl 08:30 till 09:30 och från oktober tränar vi på lördagar kl 09:30 till 10:30 så att det inte krockar för de som spelar fotboll.

Till varje träning tar vi med oss klubba, skor, glasögon, t-shirt, shorts och vattenflaska.

Ska bli grymt kul och dra igång igen i höst med ett underbart gäng med grabbar och engagerade föräldrar.

Vi återkommer när det närmar sig och reserverar oss för eventuella förändringar av tider så håll koll på sidan. Har ni funderingar, skicka ett sms till 0727-213415.

Forza Sandö IBK P-14

Äntligen...Lördagen den 30/1 2021 drar vi igång igen kl 13:00
2021-01-22 20:02
Hej allihop.

Äntligen ett glädjande besked. Kungsbacka har idag kommit fram till att från och med på måndag den 25/1 20121 kan barnen få komma igång med idrott igen. Så lördagen den 30/1 kl 13:00 drar vi igång igen i Valldahallen.

Det är fortsatt en stor smittspridning generellt i landet och vi har ett 30-tal barn i truppen. Därför vill vi uppmana alla föräldrar ser till att barnen är ombytta och klara innan ni kommer till hallen och försöker till så stor utsträckning som möjligt skapa så lite trängsel ni kan i korridoren, så snabbt in och snabbt ut.

Vill också påminna att om ert/era barn känner minsta symptom på sjukdom, stanna hemma. Något vi tycker att alla föräldrar tagit ett stort ansvar kring historiskt. På så sätt skapar vi en så säker miljö vi kan för barnen även nu under denna vårsäsong.

Att tänka på är klubbaglasögon och gärna en fylld vattenflaska och givetvis shorts och t-shirt och inomhusskor:). För att säkerställa alla barn och vuxnas hälsa lämnar och hämtar vi barnen utanför hallen för att inte skapa trängsel. Vi får helt enkelt hjälpas åt på bästa sätt.

Det finns fortsatt klubba och glasögon att låna, men då halva säsongen har gått ser vi gärna att alla barn har egna glasögon och klubba. Ett tips är att åka till klubbhuset eller innebandykungen om man behöver komplettera med något.

Då vi vill ha så lite föräldrar som möjligt i hallen är ett tips att kanske ta en promenad med en god vän eller ett bra tillfälle att lära känna en annan förälder i laget.

Då det är unga barn vi pratar om och vissa barn vill ha med sina föräldrar vilket är fullt förståeligt vill vi att man med god marginal alltså 2 meter+ sitter på läktaren, men som sagt, gärna i så liten uträckning som möjligt.

På innebandyskolan har vi förmånen att vara ett stort och bra tränarteam så att vi kan ta hand om alla lek och spelsugna barn på ett bra och lärande sätt.

Vi vill också passa på och tacka för ett underbart gäng med killar utspridda på flera skolor och förskolor. ett gött gäng som vi hoppas få följa i många år framöver. Tillsammans är vi starka.

Forza Sandö Innebandyskola.

Ledarna.
OBS ny tid för innebandyskolan lördagar 13:00-14:15
2020-09-13 09:10

Lördagen den 26/9 startar vi upp innebandyskolan för pojkar födda 2014!

Vi tränar, leker och spelar innebandy tillsammans i Vallda Idrottshall. Vi har en spännande och kul höst/vinter/vår tillsammans. Ska bli grymt kul att få leda Sandö IBK:s framtida "stjärnor" och framförallt bygga ihop ett gött gäng som kommer att växa upp och ha riktigt skoj tillsammans. Varmt välkomna.

Träningstid: Lördagar 13:00-14:15 (från och med den 26/9)

Har du några frågor om innebandyskolan, hör av dig till Marcus Nikola, 072-721 34 15

marcus.m.nikola@gmail.com

Vill du bli medlem i SANDÖ IBK? Klicka här.