Vinst mot Puma div 2
2015-10-21 17:38
Så kom då äntligen första vinsten. Någon spelare eller line som "hittat rätt"?

Vi är tidigt på plats i Våxtorp och förberedelserna känns perfekta, tidigt tillgång till planen då vi värmer upp mycket bra och det känns laddat hos samtliga. Att vi ligger under med 3-0 efter 7 minuter känns därför riktigt onödigt och tyvärr har vi lite att jobba på här då vi tappat alldeles för mycket mål tidigt i de flesta matcherna. Lagmoralen denna dag skall dock visa sig bli avgörande. Firma Hagstedt, Hallis är mycket giftiga denna dag och efter första perioden står det så mycket som 6-4 till oss.

Båda kedjorna för dagen är mycket vassa framåt och borde nog gjort ett par mål till med alla lägen men vi är som resultatet speglar stundtals inte alls med i försvaret och vi lyckas tappa en 9-5 ledning på 35 sekunder!!! och det står 9-8 till oss inför sista.

I sista perioden bränner Puma en straff och får spela powerplay två gånger men där kliver matchens spelare Hallengärd fram med 2 förlösande mål på egen hand. Matchen slutar 13-11 till oss och all heder åt Puma som aldrig slutade kämpa och kom tillbaka i matchen gång på gång. Slutorden är väl att jag tycker vi borde vunnit denna matchen i ett tidigare skede där vi borde stängt matchen med en fyra måls ledning men ville gå för mer istället för att krympa ytorna för Puma, blev för långa mellan lagdelarna och där får jag ta på mig en stor del givetvis.

Vår femma med MickeP och Pettsson på backen rullar stundtals ut Puma men vi gör också defensivt några mardrömsbyten så detta tåls att tänka på tills nästa match. Bäst på plan i denna match är Hallis med 4+4 och bud på ännu fler poäng om man själv varit lite mer alert denna match :)

Även riktigt kul att se Jimmy, Rasmus och Gomez framåt i matchen där Gomez står för 3 mål och Jimmy får stänka in sitt första mål för säsongen i sin första match.