Ny säsong närmar sig
2021-08-08 19:27

Hej allihop. Nu börjar semestern/ledigheten ta slut och hösten närmar sig.

Från i höst blir vi precis som i fotbollen ett P-14 lag. Vi hoppas att vi under hösten/vintern kan få spela lite matcher. Precis som förra året får vi förhålla oss till pandemin och göra det bästa av situationen med förhoppning att det lättar så småningom.

Under september månad kommer vi att träna på söndagar kl 08:30 till 09:30 och från oktober tränar vi på lördagar kl 09:30 till 10:30 så att det inte krockar för de som spelar fotboll.

Till varje träning tar vi med oss klubba, skor, glasögon, t-shirt, shorts och vattenflaska.

Ska bli grymt kul och dra igång igen i höst med ett underbart gäng med grabbar och engagerade föräldrar.

Vi återkommer när det närmar sig och reserverar oss för eventuella förändringar av tider så håll koll på sidan. Har ni funderingar, skicka ett sms till 0727-213415.

Forza Sandö IBK P-14