Äntligen...Lördagen den 30/1 2021 drar vi igång igen kl 13:00
2021-01-22 20:02
Hej allihop.

Äntligen ett glädjande besked. Kungsbacka har idag kommit fram till att från och med på måndag den 25/1 20121 kan barnen få komma igång med idrott igen. Så lördagen den 30/1 kl 13:00 drar vi igång igen i Valldahallen.

Det är fortsatt en stor smittspridning generellt i landet och vi har ett 30-tal barn i truppen. Därför vill vi uppmana alla föräldrar ser till att barnen är ombytta och klara innan ni kommer till hallen och försöker till så stor utsträckning som möjligt skapa så lite trängsel ni kan i korridoren, så snabbt in och snabbt ut.

Vill också påminna att om ert/era barn känner minsta symptom på sjukdom, stanna hemma. Något vi tycker att alla föräldrar tagit ett stort ansvar kring historiskt. På så sätt skapar vi en så säker miljö vi kan för barnen även nu under denna vårsäsong.

Att tänka på är klubbaglasögon och gärna en fylld vattenflaska och givetvis shorts och t-shirt och inomhusskor:). För att säkerställa alla barn och vuxnas hälsa lämnar och hämtar vi barnen utanför hallen för att inte skapa trängsel. Vi får helt enkelt hjälpas åt på bästa sätt.

Det finns fortsatt klubba och glasögon att låna, men då halva säsongen har gått ser vi gärna att alla barn har egna glasögon och klubba. Ett tips är att åka till klubbhuset eller innebandykungen om man behöver komplettera med något.

Då vi vill ha så lite föräldrar som möjligt i hallen är ett tips att kanske ta en promenad med en god vän eller ett bra tillfälle att lära känna en annan förälder i laget.

Då det är unga barn vi pratar om och vissa barn vill ha med sina föräldrar vilket är fullt förståeligt vill vi att man med god marginal alltså 2 meter+ sitter på läktaren, men som sagt, gärna i så liten uträckning som möjligt.

På innebandyskolan har vi förmånen att vara ett stort och bra tränarteam så att vi kan ta hand om alla lek och spelsugna barn på ett bra och lärande sätt.

Vi vill också passa på och tacka för ett underbart gäng med killar utspridda på flera skolor och förskolor. ett gött gäng som vi hoppas få följa i många år framöver. Tillsammans är vi starka.

Forza Sandö Innebandyskola.

Ledarna.