OBS ny tid för innebandyskolan lördagar 13:00-14:15
2020-09-13 09:10

Lördagen den 26/9 startar vi upp innebandyskolan för pojkar födda 2014!

Vi tränar, leker och spelar innebandy tillsammans i Vallda Idrottshall. Vi har en spännande och kul höst/vinter/vår tillsammans. Ska bli grymt kul att få leda Sandö IBK:s framtida "stjärnor" och framförallt bygga ihop ett gött gäng som kommer att växa upp och ha riktigt skoj tillsammans. Varmt välkomna.

Träningstid: Lördagar 13:00-14:15 (från och med den 26/9)

Har du några frågor om innebandyskolan, hör av dig till Marcus Nikola, 072-721 34 15

marcus.m.nikola@gmail.com