Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Mölndals IBF
3 - 4
Sandö IBK
Mölndals IBF3 - 4Sandö IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 november, 14:00
Plats:Aktiviteten A-Hall
Serie:Juniorallsvenskan J HJ18   Tabell >>
Samling:13:00, Aktiviteten A-Hall
Trupp:Adam Nordquist
Albin Galle
Emil Good
Emil Lilke
Felix Johansson
Hampus Bogren
Isak Svensson
Jesper Eriksson
Jonathan Kjerstensson
Linus Karlsson
Ludwig Stenberg
Neo Mörlid
Rasmus Sillrén
Samuel Augustsson
Sebastian Carlsson
Simon Sandberg
William McGillivray
Det satt hårt inne mot Mölndal IBF men...
2019-11-17 11:35
JAS matchen Mölndal IBF vs Sandö IBK
I Lördags den 16/11 mötte vi Mölndal IBF borta i Aktiviteten, matchen var tajt och jämn med stort spelövertag av oss. Mölndals målvakt gjorde mängder av räddningar ibland helt otroliga...
Vi har en del spelare skadade och på sjuklistan, vilket innebar att andra fick kliva fram som kanske fått stå tillbaks tidigare.

Matchen börjar med tekningsvinst och fortsatte med ordentligt spelövertag och chanser från vår sida. Mölndal försvarar och kontrar bra. Ganska omgående märks att deras målvakt kommer bli svår att överlista idag. De dröjer ända till 19:44 innan vi lyckas göra mål genom Neo.

I andra fortsätter vi att sätta hög press och springa mycket och hårt. Jobbet belönar sig genom mål av Linus 07:16. Mölndal reducerar  till 1-2 10:50 vilket inte kändes helt rättvis ut efter spelet på plan.

Redan efter 54 sekunder in i tredje perioden kvitterar hemmalaget till 2-2. 
Spelet börjar nu pulsera fram och tillbaka, vi slutar att pressa högt och springa som tidigare under matchen. 
Skönt nog 6:07 sätter Linus sitt andra för dagen fram till 2-3 och ger ett visst lugn och spelet kommer tillbaka som innan och 7:02 sätter William 2-4.

Emil i vårt mål gör en fantastisk match och gör räddningar efter räddningar när Mölndal pressar på, de gör visserligen 3-4 11:08 men vi håller undan och vinner rättvist sett över hela matchen med 3-4.

Tränare Albin säger idag efter matchen att spelet finns där mer och mer,  många killar som innan inte spelat så mycket kliver fram och tar för sig ordentligt, vi ändrar i formationerna och det ger resultat direkt. Vår höga press, många löpningar, korta byten  och slit ger resultat, det är såhär jag vill att vi alltid spelar, avslutar en nöjd Albin med.
 << Tillbaka

 
 
Vill du spela i SANDÖ IBK? klicka på loggan
 
 
Sponsorer
 
 

klart.se