VÄLKOMNA TILL SANDÖ IBK

Sandö IBK´s kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap, ligger till grund för vår verksamhetsidé, att erbjuda barn, ungdomar och vuxna, i första hand i närområdet, en attraktiv, sportslig, utmanande, utvecklande och social verksamhet - inom sporten innebandy.

Vi är idag runt 350 aktiva medlemmar fördelat på 17 lag. Vår verksamhet bedrivs till största delen i Vallda Idrottshall väster om Kungsbacka.

Välkomna till oss!

Sandö på Idrott hela livet
2017-10-23 20:47

På fredag, 27/10, presenterar ledare och ungdomar från Sandö IBK innebandy på Idrott hela livet i Aranäshallen A klockan 17.00-18.30.

Idrott hela livet arrangeras av Kungsbacka kommun i samarbete med SISU Idrottsutbildarna och Hallands Idrottsförbund. Olika aktiviteter erbjuds varje vecka, det är fri entré och ingen föranmälan behövs. Aktiviteterna är öppna för alla åldrar. Hela programmet ser du här:

Vi hälsar spelare födda 2011 välkomna till Sandö´s Innebandyskola!
2017-09-20 16:42
Vår innebandyskola handlar i första hand om att ha kul och att lära sig innebandyns grunder på ett lekfullt sätt. Vi blandar spel med lekar och annat kul!

START   10 September!

Tid: Söndag 12.30-13.30
Plats: Vallda idrottshall
Ta med: Klubba, skor för inomhusbruk, vattenflaska, innebandyglasögon
(klubba och glasögon finns att låna)

Anmälan görs här:

Har ni frågor, hör av er till Jesper Andersson, p.jesper.andersson@gmail.com

Vi behöver alltid fler ledare!
Vill ni vara med skapa en meningsfull, rolig fritidsverksamhet för våra barn i Vallda, hör av er!! I utbyte får ni ett gott kontaktnät med glada, engagerade människor i Vallda som brinner för att påverka våra kommande generationer till att finna glädje och kamratskap i en fantastisk förening och sport

Välkomna!

Är du för gammal för innebandyskolan men är intresserad att börja spela? Kolla in under "våra lag" i övre menyn, hitta din åldersgrupp och kontakta ledarna!
Välkomna på årsmöte
2017-09-20 13:52

Välkommen till Sandö IBK´s årsmöte.

Dag och tid: Tisdag 10 oktober , kl 18.30
Plats: Vallda Idrottshall

Motioner ska vara styrelsen till handa senast 1 oktober, mailas till sandoibk@sandoibk.com

På årsmötet kommer ett par ändringar i Sandös Stadgar föreslås.

Vi hoppas vi på stor uppslutning och stort engagemang på årsmötet!

Varmt välkomna!
Sandö IBK styrelse

Dags att anmäla er till Sandöspelen 23 September
2017-09-03 18:47

SANDÖ IBK hälsar ALLA varmt välkomna till SANDÖSPELEN 23 september !

Sandöspelen är vår populära dag, där hela föreningen möts i Vallda Idrottshall och spelar en tunering med mixade lag med Sandös kärnvärden  i fokus:  Bredd, likabehandling och gemenskap.

Dagen delas upp i 2 turneringar;

2011-2005 10.00-15.00  med registrering från 9.30

2004-äldre  16.00-ca 21.00  registrering från 15.30

Lagen kommer att mixas från de olika grupperna. Uttagning sker av tävlingskommitténs jury och presenteras under matchdagen. Matcherna kommer att spelas på två mindre planer och med små mål. Man spelar tre mot tre utan målvakter. Lagindelning görs av jury och speltiden fördelas jämnt så alla får spela lika mycket. Matchtid är 1×12.5 min.

Kaféet kommer att ha öppet hela dagen med massor av godsaker, Grillen kommer att vara igång med goda hamburgare, Speedshooting, Lotterier mm.

Det kommer att bli en kanondag med innebandy och aktiviteter för hela familjen och kompisar som inte är medlemar !!

Kostnaden är 40 kr/ deltagare i turneringen. Betalning sker i hallen med jämna pengar

Anmälan görs på sandospelen@sandoibk.com  senast 18 September, ange NAMN & FÖDELSEÅR .

Värdar för dagen är P06 och P04- tillsammans med ledare och styrelse i Sandö IBK

Varmt välkomna!

Vill du spela i SANDÖ IBK? Klicka på loggan.