VÄLKOMNA TILL SANDÖ IBK

Sandö IBK´s kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap, ligger till grund för vår verksamhetsidé, att erbjuda barn, ungdomar och vuxna, i första hand i närområdet, en attraktiv, sportslig, utmanande, utvecklande och social verksamhet - inom sporten Innebandy.

Vi är idag runt 350 aktiva medlemmar fördelat på 17 lag. Vår verksamhets bedrivs till största delen i Vallda Idrottshall väster om Kungsbacka.

Välkomna till oss!

Cup i Prag för p02
2017-07-12 13:33
Idag tog sig P02 till finalspel som vinnare i gruppspelet.
Vi hoppas dom tar sig hela vägen. Fotograf. Annelie Käll
Save the Date - Sandöspelen 23 september
2017-06-27 15:38

Hej Sandöiter!

Planerat datum att köra Sandöspelen är 23 september. Så gör en markering i era kalendrar, så återkommer vi med mer information längre fram.

Vi önskar er en skön sommar

Sandö IBK

Sandö IBK på Naturgårdendagarna
2017-04-27 21:39
Missa inte Naturgårdendagarna på Naturgården i Bröndome - nu i helgen!

Köp grillad hamburgare, provsitt traktorerna, titta på djuren, provsmaka och köp av Naturgårdens ekologiska utbud. För de små är det ponnyridning i Sandö IBKs regi.

Välkomna!

Fredag 28/4 14.00-17.00
Lördag 29/4 11.00-14.00
Damerna tar emot Bua hemma i morgon lördag
2017-03-17 07:44
På lördag tar Varla/Sandö IBK Damer div 1 emot Bua IF hemma i Vallda Idrottshall klockan 13:30. Säsongen börjar dra ihop sig och det är näst sista hemmamatchen. Så se till att vara på plats för att heja fram våra tjejer till seger!
Valberedningen meddelar
2017-03-13 15:51

Hej Sandöiter,

Vilken säsong - mycket träning, lek, tävling och framförallt kul tillsammans! Men ännu en säsong går mot sitt slut och andra aktiviteter tillsammans med en snar vår som gör oss alla glada gör sitt intåg.

Vi från valberedningen ser att både styrelsen och valberedningen är överrepresenterad av antingen ledamöter med barn i de äldre sektionerna eller som inte längre har några spelande barn i föreningen.  Vissa ledamöter har också varit med i många år och önskar avgå ur styrelsen.

Därför välkomnar vi nya ledamöter och gärna från de yngre sektionerna inför nästa säsong.

Finns det särskilda krav på de som vill engagera sig i föreningen?

- Njae, vi letar efter människor som vill utveckla föreningen och är villiga att lägga lite tid och engagemang för att ge våra barn en meningsfull fritidssysselsättning.

Vad innebär det att jobba i Sandös styrelse?

- I stort att få Sandö IBK att rulla och skapa förutsättningar för att våra barn ska ha en sportlig, utmanande och social verksamhet genom innebandyn. Styrelsens olika uppgifter:

–        tävlingsplanering                                                   - matchplanering

–        sekreterare                                                            - materialansvarig

–        lokalansvarig                                                         - sponsring

–        arrangemang                                                         - IT

–        kassör                                                                     - fikaansvarig

–        utbildningsansvarig

Vad handlar det om rent praktiskt?

·         Delta i styrelsemöten

·         Planering av arbete beroende på ansvarsområde

·         Insatser i aktiviteter såsom: Valldadagen och Innebandys dag

Intresserade är varmt välkomna att höra av sig omgående till Linnéa Cornelius, linnea.cornelius@sandoibk.se

Kom ihåg Sandö IBKs kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap – det vi bidrar med nu är grunden för våra barn och ungdomar.

Valberedningen

P02, 25/07 15:15